0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
inceledim ama orada tarih yazmıyor ben kuralları oyunun kendi sitesinden aldım. neyse sıralma pazartesi açıklanır herhalde demi???
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindevrim kardeş sen okurken tarihler bakmıyosun heralde?? 6. 31 Ocakitibari ile en yüksek toplam puana sahip ilk 10 kişiye istedikleriçeşitten ikişer koli (12 adet 4'lü paket) Danette 2'lim hediyeedilecektir. Ödül tarih ve zamanında ilk on sırada birden fazla kişininaynı puanda olması halinde ödülü ilk üye olan kişiler kazanır. bu maddeye göre yaşadık değil mi kardeş..Koli Danette mi kazanacağız bro sen iki dönemin birincisi ol sana ben alım o danetteleri
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindevrim kardeş sen okurken tarihler bakmıyosun heralde?? 6. 31 Ocakitibari ile en yüksek toplam puana sahip ilk 10 kişiye istedikleriçeşitten ikişer koli (12 adet 4'lü paket) Danette 2'lim hediyeedilecektir. Ödül tarih ve zamanında ilk on sırada birden fazla kişininaynı puanda olması halinde ödülü ilk üye olan kişiler kazanır. bu maddeye göre yaşadık değil mi kardeş..Koli Danette mi kazanacağız bro
devrim kardeş sen okurken tarihler bakmıyosun heralde??
2 .donem açıklanmış arkadaslar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin2 .donem açıklanmış arkadaslarnerde arkadaşım??? kekliyonmu napıyon