0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu arada ne zaman ilk hafta doluyo?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinGönül bize cvp gelmedi daha yaw, şeytan dürtmeye basladı beni beni de dürtüyor ama bi mahsuru yok demeye çekiniyolar sanırım..olay benim dediğime gelecek bak görürsün..ben senin dediğini unuttum deme şimdi Unuttum bidaha hatırlat özelden tabiki
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinGönül bize cvp gelmedi daha yaw, şeytan dürtmeye basladı beni beni de dürtüyor ama bi mahsuru yok demeye çekiniyolar sanırım..olay benim dediğime gelecek bak görürsün..ben senin dediğini unuttum deme şimdi
Gönül bize cvp gelmedi daha yaw, şeytan dürtmeye basladı beni
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinGönül bize cvp gelmedi daha yaw, şeytan dürtmeye basladı beni beni de dürtüyor ama bi mahsuru yok demeye çekiniyolar sanırım..olay benim dediğime gelecek bak görürsün..ben senin dediğini unuttum deme şimdi Unuttum bidaha hatırlat özelden tabiki hayırdır bi açıkmı var?
Paket yollayan var mı ben de 5 dk içinde kapatıcam pc yi. Sabah 6 da kabul ederim gece paket yollayan olursa da.