0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yerleşiminizide iyi planlayın. Gelişigüzel yerleştirmeyin yoksa sıkıntı yaratır ilerleyen günlerde. Merve bak paylaşıyorum taktiklerimi
tamamda niye yönetime bağlıyosunuz ki benim bildiğim depoya bağlanması lazım çıkan mal depoya gitmicekmi ?
ben gene oyuna giremiyorum ya sayfa durmadan kendini yeniliyo ben nasıl 1. olcam böyle engellene engellene
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben gene oyuna giremiyorum ya sayfa durmadan kendini yeniliyo ben nasıl 1. olcam böyle engellene engellene olursun olursun ben gönülden inanıyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben gene oyuna giremiyorum ya sayfa durmadan kendini yeniliyo ben nasıl 1. olcam böyle engellene engellene olursun olursun ben gönülden inanıyorum siz sorunsuz oynuyonuz dimi gene dünde oynayamadım hepböyle gitti
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben gene oyuna giremiyorum ya sayfa durmadan kendini yeniliyo ben nasıl 1. olcam böyle engellene engellene olursun olursun ben gönülden inanıyorum siz sorunsuz oynuyonuz dimi gene dünde oynayamadım hepböyle gitti Hangi tarayıcıdan giriyosun ? Flash player'ı silip tekrar yükle
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben gene oyuna giremiyorum ya sayfa durmadan kendini yeniliyo ben nasıl 1. olcam böyle engellene engellene olursun olursun ben gönülden inanıyorum siz sorunsuz oynuyonuz dimi gene dünde oynayamadım hepböyle gitti Hangi tarayıcıdan giriyosun ? Flash player'ı silip tekrar yüklechrome idi ama ie yi açınca sorunsuz açtı, dün neden denemedim acaba saatlerce düzelsindiye bekledim emin sana bugün küçük koliyolladım mı istermisin