0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gece gündüz çabalayarak 71 olmuşdum sayfanın açılmaması yüzünden 77 gerilemişim okadar emeklerime acıyorum ağladım valla sinirlerim bozuldu iyice günlerdir bikaç satlik uykuyla geeziyordum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingece gündüz çabalayarak 71 olmuşdum sayfanın açılmaması yüzünden 77 gerilemişim okadar emeklerime acıyorum ağladım valla sinirlerim bozuldu iyice günlerdir bikaç satlik uykuyla geeziyordumOyunun başında durma gereğinizi anlamadım.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingece gündüz çabalayarak 71 olmuşdum sayfanın açılmaması yüzünden 77 gerilemişim okadar emeklerime acıyorum ağladım valla sinirlerim bozuldu iyice günlerdir bikaç satlik uykuyla geeziyordumOyunun başında durma gereğinizi anlamadım. Depo kurmadıkları için üretim yeterli seviyede olmuyo. 100.000 üretimi olsa 10.000 depo kapasiten olsa hiç bi işe yaramaz. Oyunu çözenler zirvede, çözemeyenler boş boşuna oyunun basında vakit kaybediyo böyle Ben günde 5 kere bakıyorum. Toplam 10 dakikamı alıyo