0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1 Büyük koli Eti Cin gönderdin Ali Çagrıtekin1 Büyük koli Eti Cin gönderdin.Herk Mianes1 Büyük koli Eti Cin gönderdin.Merve PolaT1 Büyük koli Eti Cin gönderdin.Gülümser Dmrtş1 Büyük koli Eti Cin gönderdin.Kampanya Canavarı1 Büyük koli Eti Cin gönderdin.Samet Uğur Ilgen1 Büyük koli Eti Cin gönderdin.Açelya Damdelen1 Büyük koli Eti Cin gönderdin.Yeni SahipKoli isteyen arkadaslar beni ekleyin sürekli koli gönderiyorum facebook engellemeye basladı gönderimleri yeni arkadaslar aranıyor '' kampanya günü '' kullacı adım
ya tesisim silinmediği halde üretim kapasitem acayip düşmüş, korulukların getirisini engellediler mi? aynı durumu yaşayan varmı acaba
koruluklar Hangileri oluyor arkadaslar ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya tesisim silinmediği halde üretim kapasitem acayip düşmüş, korulukların getirisini engellediler mi? aynı durumu yaşayan varmı acaba Eti Cin Gülümseten Fabrika: "" GÜNCELLEME: Koruluk ve parkların üretime etkisi düzeltildi. Ekranda gösterdiği kadar üretmiyor diye mail atan arkadaşlarımızın sorununu çözmüş olduk. Üretiminizi maksimum %24 artırabilirsiniz (12 koruluk veya 6 park). Herkese iyi oyunlar!dunyaninnisi koruluklara kısıtlama getirmişler...belli bi sayıdan sonrası etkilemiyo açıklamaya göre