0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBana koli lazımmmmmmmmmmmmmm 1 adet gönderildi...
Bana koli lazımmmmmmmmmmmmmm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinüretimim depodan fazla üretim durdu benimde fazla ama durmuyo üretim...ama biriktirmiyorum ben sürekli birilerine gönderip boşaltıyorumyok kımıldamıo bile bende hep gönderiyorum amaacaba kamyon ya da tır sayın yetersiz olabilirmi.ben stoklamıştımda 8000 tane taşıyacak kadar Söyledim ama ondan degilmiş, üretim kendiliğinden tekrar baslamış. Gülümserin İşçiler greve çıkmıştı galiba, grevden dönmüşler yok ya grev değildir biçay molası verelim demişlerdir gülümserden habersiz onuda yakalamış bak görüyo musun gülümsercim yazıktır ya öldürene kadar çalıştırma şu işçileri
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinüretimim depodan fazla üretim durdu benimde fazla ama durmuyo üretim...ama biriktirmiyorum ben sürekli birilerine gönderip boşaltıyorumyok kımıldamıo bile bende hep gönderiyorum amaacaba kamyon ya da tır sayın yetersiz olabilirmi.ben stoklamıştımda 8000 tane taşıyacak kadar Söyledim ama ondan degilmiş, üretim kendiliğinden tekrar baslamış. Gülümserin İşçiler greve çıkmıştı galiba, grevden dönmüşler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinüretimim depodan fazla üretim durdu benimde fazla ama durmuyo üretim...ama biriktirmiyorum ben sürekli birilerine gönderip boşaltıyorumyok kımıldamıo bile bende hep gönderiyorum amaacaba kamyon ya da tır sayın yetersiz olabilirmi.ben stoklamıştımda 8000 tane taşıyacak kadar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinüretimim depodan fazla üretim durdu benimde fazla ama durmuyo üretim...ama biriktirmiyorum ben sürekli birilerine gönderip boşaltıyorumyok kımıldamıo bile bende hep gönderiyorum ama
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinüretimim depodan fazla üretim durdu benimde fazla ama durmuyo üretim...ama biriktirmiyorum ben sürekli birilerine gönderip boşaltıyorum
üretimim depodan fazla üretim durdu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhani bana hani bana sen bende ekli değilsin kiiiiiiiiiiiiiiii soyle eklim hemen
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhani bana hani bana sen bende ekli değilsin kiiiiiiiiiiiiiiii
hani bana hani bana
bana yollamayın koli almamayı tarz edinicem artık : ne bu arkadaş danışıklı dövüş mü
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhani bana hani bana sen bende ekli değilsin kiiiiiiiiiiiiiiii soyle eklim hemen Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana yollamayın koli almamayı tarz edinicem artık : ne bu arkadaş danışıklı dövüş mü Benim aklıma bişey geldi ama sana yarın söylüycem duruma göre
gönderdim loopselcuk