0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinUygulama açılmıyo yineonunda dinlenme vakti gelmiş bence..o kadar hata ayıklamak kolay olmasa gerek yahu eti hangi firmaya yaptıydıysa bu uygulamayı adamlar eline yüzüne bulaştırdılar resmen..Oyundaki en büyük açık hala devam ediyor..FİYASKO.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinUygulama açılmıyo yineonunda dinlenme vakti gelmiş bence..o kadar hata ayıklamak kolay olmasa gerek
Uygulama açılmıyo yine
tamamdır sco aldım kabul ettim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinUygulama açılmıyo yineonunda dinlenme vakti gelmiş bence..o kadar hata ayıklamak kolay olmasa gerek yahu eti hangi firmaya yaptıydıysa bu uygulamayı adamlar eline yüzüne bulaştırdılar resmen..Oyundaki en büyük açık hala devam ediyor..FİYASKO.Ne açığı bu? Puan arttırma falan mı? Uyaralım ajansı.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinUygulama açılmıyo yineonunda dinlenme vakti gelmiş bence..o kadar hata ayıklamak kolay olmasa gerek yahu eti hangi firmaya yaptıydıysa bu uygulamayı adamlar eline yüzüne bulaştırdılar resmen..Oyundaki en büyük açık hala devam ediyor..FİYASKO.Ne açığı bu? Puan arttırma falan mı? Uyaralım ajansı.o kadar aptal değiller ya uyanmışlardır..Bi tane üyeliğim bloklandı bu puan olayını abarttığımdan..Özellikle abarttım anlasınlar diye ama açık devam ediyor..Adamlar yetiştiremiyorlar sanırım.