0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar etcinlerimi göndermek için aranızdan ekleyebileceğim kimse var mı? benide ekleyebilirsin.. gönül yeşil yaz çıkar bişiler çıkmazsa ben öle facebook un ...
arkadaşlar etcinlerimi göndermek için aranızdan ekleyebileceğim kimse var mı?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar etcinlerimi göndermek için aranızdan ekleyebileceğim kimse var mı? benide ekleyebilirsin.. gönül yeşil yaz çıkar bişiler çıkmazsa ben öle facebook un ... çıkar çıkar çook çıkar lakin bi tanesi gerçek o da üzerinde beşiktaş olan walla çıktı ama baya bi çıktı o yüzden karar veremedim hangisini eklicemi:D
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYeni isimler görüyorum Misafirlikten üyeliğe terfi ettiler. eee işleri düştü tabi laf bana geldi sanırım biraz öyle oldu aslında istemezdim böyle olmasını hiçte sevmem hakkımda böyle düşünülmesini ama napalım oldu bi kere...aranıza alabilicekmisiniz bu garibi bende yeniyim aslına bakarsan mesaj sayıma bakma daha 1 ay oldu..no stress yes relax sloganımız tüm yarışmalarda hep biz varız
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYeni isimler görüyorum Misafirlikten üyeliğe terfi ettiler. eee işleri düştü tabi laf bana geldi sanırım biraz öyle oldu aslında istemezdim böyle olmasını hiçte sevmem hakkımda böyle düşünülmesini ama napalım oldu bi kere...aranıza alabilicekmisiniz bu garibi
Yeni isimler görüyorum Misafirlikten üyeliğe terfi ettiler. eee işleri düştü tabi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYeni isimler görüyorum Misafirlikten üyeliğe terfi ettiler. eee işleri düştü tabi laf bana geldi sanırım biraz öyle oldu aslında istemezdim böyle olmasını hiçte sevmem hakkımda böyle düşünülmesini ama napalım oldu bi kere...aranıza alabilicekmisiniz bu garibi bende yeniyim aslına bakarsan mesaj sayıma bakma daha 1 ay oldu..no stress yes relax sloganımız tüm yarışmalarda hep biz varız Koptum Welcomegeldin Merwe
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYeni isimler görüyorum Misafirlikten üyeliğe terfi ettiler. eee işleri düştü tabi laf bana geldi sanırım biraz öyle oldu aslında istemezdim böyle olmasını hiçte sevmem hakkımda böyle düşünülmesini ama napalım oldu bi kere...aranıza alabilicekmisiniz bu garibi bende yeniyim aslına bakarsan mesaj sayıma bakma daha 1 ay oldu..no stress yes relax sloganımız tüm yarışmalarda hep biz varız Koptum Welcomegeldin Merwe hoşbuldummm...ama merwe olduğumu nerden çıkardın ki:P
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYeni isimler görüyorum Misafirlikten üyeliğe terfi ettiler. eee işleri düştü tabi laf bana geldi sanırım biraz öyle oldu aslında istemezdim böyle olmasını hiçte sevmem hakkımda böyle düşünülmesini ama napalım oldu bi kere...aranıza alabilicekmisiniz bu garibi bende yeniyim aslına bakarsan mesaj sayıma bakma daha 1 ay oldu..no stress yes relax sloganımız tüm yarışmalarda hep biz varız Koptum Welcomegeldin Merwe hoşbuldummm...ama merwe olduğumu nerden çıkardın ki:P Ewrem'in tersi Merwe oluyo ordan çıkardım
kime göndereym kim oyunu oynuo söleyn