0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tamam, ekledim seni sahte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin1 crax jetonuna 10 büyük koli atılır.İsteyenler ö.m den ulaşsınlar Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin1 crax şifresine 15 adet büyük eticin kolisi atılır Çok Şükür Burayada Getirdin Crax sı.Ne Kadar Önemliymiş Bu Crax.Bir Hediye İçin Bu Kadar Aciz Olma.Herşeyden Bir Fırsat Çıkarma.senle bu kez kavga etmiycem çünkü gereksiz konuşuyorsun.Ben sana karışmıyorum sen de bana karışma hepsi bu kadar Birde hiçbirşeyi sana soracak değilim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin1 crax jetonuna 10 büyük koli atılır.İsteyenler ö.m den ulaşsınlar Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin1 crax şifresine 15 adet büyük eticin kolisi atılır Çok Şükür Burayada Getirdin Crax sı.Ne Kadar Önemliymiş Bu Crax.Bir Hediye İçin Bu Kadar Aciz Olma.Herşeyden Bir Fırsat Çıkarma.
1 crax jetonuna 10 büyük koli atılır.İsteyenler ö.m den ulaşsınlar
1 crax şifresine 15 adet büyük eticin kolisi atılır
yenisahip banada oldu gülümser,senin,mukoo ve gulsevdamın kabul edemedim birikince istekler çok hata veriyor oyunun başından ayrılmamak lazım herhalde
Arkadaşlar sizde de oluyormu, Merase bir tane daha gönderdin, ama kabul edemedim. Doğrudan oyun açıldı. Puan bana eklenmediği gibi sana da eklenmemiştir sanırım.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyenisahip banada oldu gülümser,senin,mukoo ve gulsevdamın kabul edemedim birikince istekler çok hata veriyor oyunun başından ayrılmamak lazım herhaldeBöyle olunca direkt olarak oyundan değil de, Facebook ana sayfasından gelen isteklerden tek tek kabul ederseniz sorun olmaz diye düşünüyorum arkadaşlar.