0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinson mesajı yazdım ama sileyim mi sco ne dersin? hile mesajını kararsız kaldımSilsen iyi olur, millete cin'lik gelmesin iyi de şuan zaten sizde de binalar saniyesinde kurulmuyor mu?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinson mesajı yazdım ama sileyim mi sco ne dersin? hile mesajını kararsız kaldımSilsen iyi olur, millete cin'lik gelmesin
son mesajı yazdım ama sileyim mi sco ne dersin? hile mesajını kararsız kaldım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinson mesajı yazdım ama sileyim mi sco ne dersin? hile mesajını kararsız kaldımSilsen iyi olur, millete cin'lik gelmesin iyi de şuan zaten sizde de binalar saniyesinde kurulmuyor mu?mümin ne diyosun sen
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinson mesajı yazdım ama sileyim mi sco ne dersin? hile mesajını kararsız kaldımSilsen iyi olur, millete cin'lik gelmesin iyi de şuan zaten sizde de binalar saniyesinde kurulmuyor mu?mümin ne diyosun sen ya bende binalar niye 15 saniye sonra kuruluyor o zaman