0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Koli Alışverişine devam etmek isteyenler listesi facebook isim ve nick1- Gül Sevdam2- Gamze Akıncıoğlu3- Erkan Taş4- songül doğan5- mehpare hergün kampanya6-mehmet kampanya7-8-9-10-böylece istemeyene göndermeyiz hemde çabucak puan kazanırız alıntı yaparak güncelleyin listeyi...
ONUN GELİŞİVe o geldi, ilk 100'e harika bir giriş yaptı..... Levent ve Mevlüt hücrelerine kadar titrediler. Ama akıbetlerini aslında onlar da biliyorlardı....
ben devam etmiyorum ama isterseniz açıp kabul ederim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinONUN GELİŞİVe o geldi, ilk 100'e harika bir giriş yaptı..... Levent ve Mevlüt hücrelerine kadar titrediler. Ama akıbetlerini aslında onlar da biliyorlardı....kim geldi
1- Gül Sevdam2- Gamze Akıncıoğlu3- Erkan Taş4- songül doğan5- mehpare hergün kampanya6-mehmet kampanya7-catpat yedi8-Eymen Balcı9-10-
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben devam etmiyorum ama isterseniz açıp kabul ederim canım ya bende sen devam ediyorsun diye habire koli yollayıp duruyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben devam etmiyorum ama isterseniz açıp kabul ederim canım ya bende sen devam ediyorsun diye habire koli yollayıp duruyorum kabull ediyorumm ablammm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinONUN GELİŞİVe o geldi, ilk 100'e harika bir giriş yaptı..... Levent ve Mevlüt hücrelerine kadar titrediler. Ama akıbetlerini aslında onlar da biliyorlardı....kim geldi off of