0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben oyunu bıraktım arkadaşlar, sizlere bol şanslar diliyorum. Şu andan itibaren gönderilen kolilere dönüş yapmayacağım fakat üretimimi devam ettireceğim ve bu ana kadar gönderdiklerinize dönüş yapacağım. Bilginiz olsun istedim, herkese iyi üretimler.
bende iyiki ilk hafta almısım diyenlerdenim su az sizden gelenleri almak bile yarım saat suruyor :S
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende iyiki ilk hafta almısım diyenlerdenim su az sizden gelenleri almak bile yarım saat suruyor :SAynen öyle, hatta belki daha fazla sürüyor. Az önce 14 büyük koli yolladım ve 2 Mayıs'ın borçlarını kapattım. Sonrakileri sen tahmin et.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende iyiki ilk hafta almısım diyenlerdenim su az sizden gelenleri almak bile yarım saat suruyor :SAynen öyle, hatta belki daha fazla sürüyor. Az önce 14 büyük koli yolladım ve 2 Mayıs'ın borçlarını kapattım. Sonrakileri sen tahmin et. kolay gelsin ama bence bırakma ya yinede sansını dene