Gönderen Konu: Eti Gülümseten Fabrika Yardımlaşma Ve Paylaşım  (Okunma sayısı 494248 defa)

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mukoo

• Usta Kampanyacı
  • Bir bakış borcun var bana.... G.E.E.<3
Ynt: Eti Gülümseten Fabrika Yardımlaşma Ve Paylaşım
« Yanıtla #4470 : 08 Mayıs 2010, 23:01:12 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Mukaddes Maytar
1 Büyük koli Eti Cin gönderdin.
Mukaddes Maytar
Mukaddes Maytar
1 Büyük koli Eti Cin gönderdin
Mukaddes Maytar
Mukaddes Maytar
5*2=10 benden sana bir adet tır hediye muko :-*
waaa :)
çook sağol güzelim :)
bazen durup dururken, birine "pardon bakar mısınız?" diyip sonra "ne bakıyosun lan ?" diyerek olay çıkarasım geliyo, sonra gidiyo. :)

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #4471 : 08 Mayıs 2010, 23:01:20 »
Çiko seko senin mantık yanlış. 5 hafta boyunca listede adı gözükmeyen biri 6. haftada bi anda liste başı olursa direkt hileci muamelesi görür bu 1..  Benim anlatmak istedigim şey Şuan liste başı olan kişinin puanını şu şekilde ele alırsak 100+100+100+100+100+100=600  Auda'nın puanıda şu şekilde 0+0+0+0+0+10 milyon= 10 milyon olur. Buda 6. haftanın en yüksek puanı Auda almış demek oluyo. Bütün dönemlerin en yüksek puanını almış olan kişi kazanacak. Auda'nın mantık tamamen yanlış. 10 milyon puanla Ipod alacak...
« Son Düzenleme: 08 Mayıs 2010, 23:05:22 Gönderen: Scorpion »
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı ciko_seko

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #4472 : 08 Mayıs 2010, 23:05:06 »
yani sco diyorsun ki şöyle olsa olur ilk hafta 200puan+75bin+75bin+75+bin...... o zaman alırsın  ;D benim almak giibi bir amacım yok listeye fırlamak gibi amacımda yok olayı kavramaya çalışıyorum. tabiki öyle birşey olamaz hepimiz biliyoruz ama normal şartlarda olduğunu düşünürsek bir kişi kazanabilirmi bunu soruyorum ben .
sco kazanamaz diyor ama eğerki şöyle olursa kazanır diyor sanırsam 1+1+1+1+1+500bin =50bin5 ama eğer 0+0+0+0+0+500bin = 500 bin olursa kazanamaz diyor  ;D
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  Destek Verenlere İstediği Her Kampanyada Seve Seve Destek Olurum...

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4473 : 08 Mayıs 2010, 23:27:02 »
Ben de yarışma sonundaki puanımı hesapladım az önce.  10 milyonu geçiyorum.  Tabii ki yeni bir puanlama yöntemi geliştirmezlerse.
Şu anki puanım 0.

Her hafta en yüksek puan alan yarışmacının 1-2-3-4-5-6 hafta boyunca aldığı puanların toplamı Macbook kazandıracak. Yani sen 5 hafta boyunca hiç puan alamayıp son hafta 10 milyon puan alırsan kazanacagın tek şey Ipod olur. Demedi deme...
sco dostum söylediğin şeyde mantık hatası var ""1-2-3-4-5-6 hafta boyunca aldığı puanların toplamı"" yani bu demek oluyorki 0+0+0+0+0+10m =10m yani hepsinin toplamı yine aynı sonuç  ???

ayrıca senin kasketmek istediğin gibi bir durum olsa her hafta puanlar sıfırlanması gerekirdi,
bu yüzden puanlar sıfırlanmıyor sürekli toplanıyor ve ipod ödülünü belirlemek için sarı yıldız olayını kullanıyorlar sarı yıldızı alan ipodu alıyor ;) eğer mail atıp sorduysanda sanırım onlar yanlış anlatmış yada sen yanlış anlamışsın  ;)

şuan listede kim birinciyse son günde birinci olursa o alacak puanların toplamı yani, sco doğru demiş
Bahsettiği hesaplama yöntemi yanlış.  Doğruysa bile  yanlış. Öyle bir yöntem olamaz.

Sanırım temel dayanağın hilekar muamelesi görmek.  Öyle bir durum olmaz merak etme. Adamlar gelen giden veriyi kontrol ediyorlar.  Ve bu veride yamukluk olmayacağına göre sorun da çıkmayacaktır.
« Son Düzenleme: 08 Mayıs 2010, 23:30:33 Gönderen: audacious »

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4474 : 08 Mayıs 2010, 23:31:51 »
yani sco diyorsun ki şöyle olsa olur ilk hafta 200puan+75bin+75bin+75+bin...... o zaman alırsın  ;D benim almak giibi bir amacım yok listeye fırlamak gibi amacımda yok olayı kavramaya çalışıyorum. tabiki öyle birşey olamaz hepimiz biliyoruz ama normal şartlarda olduğunu düşünürsek bir kişi kazanabilirmi bunu soruyorum ben .
sco kazanamaz diyor ama eğerki şöyle olursa kazanır diyor sanırsam 1+1+1+1+1+500bin =50bin5 ama eğer 0+0+0+0+0+500bin = 500 bin olursa kazanamaz diyor  ;D

Bu sorunun cevabını,  şu anda listede ilk 100 kişi arasında olmayan biri macbook'u alınca alacaksın.

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #4475 : 08 Mayıs 2010, 23:37:57 »
Audacious adamların sistemine o kadar güvenme sen, geçende söyledim bu sistemde başka sistemler dönüyo. Bu kadar kendini kaptırma kazanmaya. Sonunda hayal kırıklığına ugrayabilirsin...
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4476 : 08 Mayıs 2010, 23:49:24 »
Audacious adamların sistemine o kadar güvenme sen, geçende söyledim bu sistemde başka sistemler dönüyo. Bu kadar kendini kaptırma kazanmaya. Sonunda hayal kırıklığına ugrayabilirsin...

Valla kardeş, niye dönsün ya,  koskoca eti reklamını yapıyor, gidip de bir macbook için mi yapacak yani o işi.  Ben hiçbir firmanın bu tarz çirkef aktiviteler içinde olacağına kanaat getirmiyorum açıkçası.

Çevrimdışı gülmerşen

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4477 : 09 Mayıs 2010, 00:43:55 »
Mukaddes Maytar
Mukaddes Maytar
Mukaddes Maytar
Mukaddes Maytar
Şeyma Duvarcı
Devrim Eyüp Karaaslan
Şeyma Duvarcı
Devrim Eyüp Karaaslan
Şeyma Duvarcı
Devrim Eyüp Karaaslan
Müzeyyen Tuba Bolanyığ
Gamze Akincioglu
Kampanya Ozlemce
Serpil Sevil
gelenleri de kabul ettim iyi oyunlar hepinize
O şimdi Aşık  ♥♥♥♥♥

Çevrimdışı gülmerşen

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4478 : 09 Mayıs 2010, 10:11:03 »
Gelenleri kabul ettim ayrıca pötüşümle mukocuma da birer tır puanı yolluyorum :D
Şeyma Duvarcı
Mukaddes Maytar
Şeyma Duvarcı
Mukaddes Maytar
Şeyma Duvarcı
Mukaddes Maytar
Şeyma Duvarcı
Mukaddes Maytar
Şeyma Duvarcı
Mukaddes Maytar
O şimdi Aşık  ♥♥♥♥♥

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
« Yanıtla #4479 : 09 Mayıs 2010, 11:03:23 »
almaya başladım kolileri canlarım  ;) asicim öptüm şeker :-* ;D
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!