0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bir acayip nickli eleman sadece bugün 70-80 puan yaptı yuhhh
Mail atacam isimini yazmayan korklar ödül alamasın diye. Ne bilelim o kim böyle saçma şey mi olur.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen o yöntemi amcasına dayısına halasına kazananların nasıl kazandığını öğrenince denedim. Sonuç başarılı. Çoğu kişide kullandı kimse dürüstlük ayagına yatmasın laflar bana mı emre aklınca? banaysa söyle de cevap yazayım
Ben o yöntemi amcasına dayısına halasına kazananların nasıl kazandığını öğrenince denedim. Sonuç başarılı. Çoğu kişide kullandı kimse dürüstlük ayagına yatmasın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen o yöntemi amcasına dayısına halasına kazananların nasıl kazandığını öğrenince denedim. Sonuç başarılı. Çoğu kişide kullandı kimse dürüstlük ayagına yatmasın laflar bana mı emre aklınca? banaysa söyle de cevap yazayım Emre mi Emin mi ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen o yöntemi amcasına dayısına halasına kazananların nasıl kazandığını öğrenince denedim. Sonuç başarılı. Çoğu kişide kullandı kimse dürüstlük ayagına yatmasın laflar bana mı emre aklınca? banaysa söyle de cevap yazayım Emre mi Emin mi ?gerçek adı emre, facebook adı emin