0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Üretim kapasiten kamyon kapasitedenden düşük oldugu için. Tır alman lazım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkabul ettim gönderilennleri pötüşüm sende pelinin yerine bana atabilirsin o bıraktı oyunu öylemi bilmiyodum ben onu tamam gönderirim sana sende beni unutma şeker göndereyim de bana hakkın kalmadı falan diyo 2de 1 niye ki konuyu baştan okusam belki bulurum cevabını aöa konu çok uzun bilen varsa yazabilir mi neden koli gönderemiyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkabul ettim gönderilennleri pötüşüm sende pelinin yerine bana atabilirsin o bıraktı oyunu öylemi bilmiyodum ben onu tamam gönderirim sana sende beni unutma şeker
kabul ettim gönderilennleri pötüşüm sende pelinin yerine bana atabilirsin o bıraktı oyunu
Pardon yanlış okumuşum yaw evet alakası yokmuş benim söyledigimle
sco espirik yapmış kargo olayına getirmiş işi tır yoksa göndermek yok
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsco espirik yapmış kargo olayına getirmiş işi tır yoksa göndermek yok Yok yaw espri deildi, asiceylan'ın yazdıgının sadece şu kısmını okudum 'bilen varsa yazabilir mi neden koli gönderemiyorum' ve hemen atladım sazan gibi