0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim ise paket/gün=1718 7 Modül 700 cin puan 61 mavi yıldız.sizler de böyle yazarsanız herkesin bir fikri olur.yahu bankaya uğrama pek acele etme bu kadar bence..derken zaten bankada bozulmuyor mavi yıldızlar.hata veriyor :Seğer ben macbook a oynuyorum dersen o ayrı..ama haftalık hediyeler için harcama derim yıldızlarını..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim ise paket/gün=1718 7 Modül 700 cin puan 61 mavi yıldız.sizler de böyle yazarsanız herkesin bir fikri olur.yahu bankaya uğrama pek acele etme bu kadar bence..derken zaten bankada bozulmuyor mavi yıldızlar.hata veriyor :S
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim ise paket/gün=1718 7 Modül 700 cin puan 61 mavi yıldız.sizler de böyle yazarsanız herkesin bir fikri olur.yahu bankaya uğrama pek acele etme bu kadar bence..
benim ise paket/gün=1718 7 Modül 700 cin puan 61 mavi yıldız.sizler de böyle yazarsanız herkesin bir fikri olur.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim ise paket/gün=1718 7 Modül 700 cin puan 61 mavi yıldız.sizler de böyle yazarsanız herkesin bir fikri olur.yahu bankaya uğrama pek acele etme bu kadar bence..derken zaten bankada bozulmuyor mavi yıldızlar.hata veriyor :Seğer ben macbook a oynuyorum dersen o ayrı..ama haftalık hediyeler için harcama derim yıldızlarını..Yanılıyosun ama neden yanıldıgını söylemiycem İlerleyen günlerde anlıycaksın çünkü
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim ise paket/gün=1718 7 Modül 700 cin puan 61 mavi yıldız.sizler de böyle yazarsanız herkesin bir fikri olur.yahu bankaya uğrama pek acele etme bu kadar bence..derken zaten bankada bozulmuyor mavi yıldızlar.hata veriyor :Seğer ben macbook a oynuyorum dersen o ayrı..ama haftalık hediyeler için harcama derim yıldızlarını..Yanılıyosun ama neden yanıldıgını söylemiycem İlerleyen günlerde anlıycaksın çünkü Kim yanılıyor ki
bana diyor onu..işi gücü zaten insanın aklına şeytan düşürmek
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim ise paket/gün=1718 7 Modül 700 cin puan 61 mavi yıldız.sizler de böyle yazarsanız herkesin bir fikri olur.yahu bankaya uğrama pek acele etme bu kadar bence..derken zaten bankada bozulmuyor mavi yıldızlar.hata veriyor :Seğer ben macbook a oynuyorum dersen o ayrı..ama haftalık hediyeler için harcama derim yıldızlarını..Yanılıyosun ama neden yanıldıgını söylemiycem İlerleyen günlerde anlıycaksın çünkü Kim yanılıyor ki Sana demedim kartal, kimden alıntı yapmışım bak bakalım
Benimde ;* 1122paket/gün* 11 modül* 94 cinpuan* 824 yıldız