0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaslar böyle şeyleri lütfen burda yazmayın...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaslar böyle şeyleri lütfen burda yazmayın...sco sende baya bi degişimi fark ettim sölemeden geçemicem laf sokarken artık dikkatli davranıyor tartışma çıkarmıyorsun kutlarım
tamam ya ben napcam nasıl oyuna devam etcem peki, benim laptop bozuk arkadaşınkidebozuk ben nerden oynucam
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaslar böyle şeyleri lütfen burda yazmayın...sco sende baya bi degişimi fark ettim sölemeden geçemicem laf sokarken artık dikkatli davranıyor tartışma çıkarmıyorsun kutlarım Bu değişimi bende farkettim Teşekkürler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintamam ya ben napcam nasıl oyuna devam etcem peki, benim laptop bozuk arkadaşınkidebozuk ben nerden oynucam Şimdi cevap vercem aynı hataya bende düşcem en iyisi özelden yazayım
sco kolın teslım aldım tesekkurler lutfen daha kolı gonderın bana depo almak ıcın puan lazımmmmmmmm
hemen kabul ederım gonder lutfen