0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin20.05 i çoktan geçti kimse açıklamadı kazandığını silici kime gitti acepben bu kampanyayı anlamadım hiç20.05de silici hediye oldugu nerde yazıo
20.05 i çoktan geçti kimse açıklamadı kazandığını silici kime gitti acep
canımcım biryleerde yazmıyor .3 gün sitesini yakın takipe alıyormuşsun sonra saatlerini aşağı yukarı tutturuyormuşsun .sağolsun balpötüşü ve awelya bacılar birkaç saati belirlemişlerdi söylediler.özelden mesaj atınca kırmadan cevap veriyorlar karşılığındada jeton istemiyorlar deneyebilirsin ayselLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin20.05 i çoktan geçti kimse açıklamadı kazandığını silici kime gitti acepben bu kampanyayı anlamadım hiç20.05de silici hediye oldugu nerde yazıo
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbizim karadenizdede böyle dile getirilir .) peki herhangi bir şahsa bağlanır mı sadece bu kadar mı yoksa hikayesi falan var mı şehir merkezinde misiniz ya da daha dar bir alanda mı kullanıyorsunuz
bizim karadenizdede böyle dile getirilir .)
bilmem bilirmisin trabzonu merkezde ,meydanda oturuyorum bizim buralarda hep böyle kullanılır.herhangi bir şahsa bağlanmaz açıkçası çokta irdenemedim .)
onceki mesajim silinmismis, silicii bugun nihayet ben alabildim tek jetonla, i buddy ve eqo tisort kaldi, baska bise istemem, digerler gibi stok yapmiyacagim ac gozlu degilim
kizlar simdi size aticam ozelden coraplar kacta cikiyor