0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTebrikler devrim : ) ama sayı azalmadı ya ? 35 hala teşekkür ederim..kalan stok değerine hiç bakmadım inan..3 şifre vardı..5 dk arayla denedim..ilki ve sonuncu denememde TL çıktı..2. atışta kazandım..bu geceki kazandığım I-Buddy ile toplamda 9 oldu..zaten birçoğunu da hediye amaçlı dağıtmıştım.. 9 tane miiii ama ben 1 tanecik istiyorum yaa çok istioruumm 2 tane çıksın 1ini catpata wercem ona borcum war ne borcu canım sen yeter ki kazan bende bir tane ibuddy var zaten cdsi bozuk oylece duruyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTebrikler devrim : ) ama sayı azalmadı ya ? 35 hala teşekkür ederim..kalan stok değerine hiç bakmadım inan..3 şifre vardı..5 dk arayla denedim..ilki ve sonuncu denememde TL çıktı..2. atışta kazandım..bu geceki kazandığım I-Buddy ile toplamda 9 oldu..zaten birçoğunu da hediye amaçlı dağıtmıştım.. 9 tane miiii ama ben 1 tanecik istiyorum yaa çok istioruumm 2 tane çıksın 1ini catpata wercem ona borcum war
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTebrikler devrim : ) ama sayı azalmadı ya ? 35 hala teşekkür ederim..kalan stok değerine hiç bakmadım inan..3 şifre vardı..5 dk arayla denedim..ilki ve sonuncu denememde TL çıktı..2. atışta kazandım..bu geceki kazandığım I-Buddy ile toplamda 9 oldu..zaten birçoğunu da hediye amaçlı dağıtmıştım..
Tebrikler devrim : ) ama sayı azalmadı ya ? 35 hala
tl cıktı ama hedef sasırmıs gelmio amaan
7 defa dakika çıktı yuh yüklenmedide etiyi arayıp şikayet ettim bende
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTebrikler devrim : ) ama sayı azalmadı ya ? 35 hala teşekkür ederim..kalan stok değerine hiç bakmadım inan..3 şifre vardı..5 dk arayla denedim..ilki ve sonuncu denememde TL çıktı..2. atışta kazandım..bu geceki kazandığım I-Buddy ile toplamda 9 oldu..zaten birçoğunu da hediye amaçlı dağıtmıştım.. cok kıskandık Devrim biz bi tane bile kazanamadık hava atma bize
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTebrikler devrim : ) ama sayı azalmadı ya ? 35 hala teşekkür ederim..kalan stok değerine hiç bakmadım inan..3 şifre vardı..5 dk arayla denedim..ilki ve sonuncu denememde TL çıktı..2. atışta kazandım..bu geceki kazandığım I-Buddy ile toplamda 9 oldu..zaten birçoğunu da hediye amaçlı dağıtmıştım.. biri benim dimi devrim saka bir yana güle güle kullan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin7 defa dakika çıktı yuh yüklenmedide etiyi arayıp şikayet ettim bende bu sorun pek zamandır devam ediyordu..hala da devam ediyor.."a1ONEboy"dosttum umarım dikkate alırlar ya..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin7 defa dakika çıktı yuh yüklenmedide etiyi arayıp şikayet ettim bende bu sorun pek zamandır devam ediyordu..hala da devam ediyor.."a1ONEboy"dosttum umarım dikkate alırlar ya.. düzeldi aldım bugün 11 liramı