0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar az önce burdan tişört kazandım ama formda beden belirtmeyi unutmuşum. herhangi bir iletişim adreside göremedim. mail gönderebileceğim bi yer varmı sitedeZambakaj Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin a gir en aşşağıda yardım yada iletişim var gir oraya orda mail adresleri var eğer gec kalmadıysan kargoya vermedilerse adını soyadını belirt tişört kazandığını ve bedeninin .... olmasını söyle. ben 2 tişört icinde mail attım ikisinede istediğiniz gibi gönderilecektirdiye cevap verdiler ve öyle geldide.
arkadaşlar az önce burdan tişört kazandım ama formda beden belirtmeyi unutmuşum. herhangi bir iletişim adreside göremedim. mail gönderebileceğim bi yer varmı sitede
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin2 ı-budy 2-tişört 1-güneş kavanozu 1-silici hayvancık 1-zavallı fred 1-sudoku şimdiye kadar bunlar cıktı banada ve 3000 tane kontor ufukedis ne kadar da şanslısın.sana demiyorum ama şu ı-buddy çok istiyorum...
2 ı-budy 2-tişört 1-güneş kavanozu 1-silici hayvancık 1-zavallı fred 1-sudoku şimdiye kadar bunlar cıktı banada ve 3000 tane kontor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTebrikler Sıcak Çoraplar kazandın. yinemi çoraplar sevdi seni kuzum
Tebrikler Sıcak Çoraplar kazandın.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin2 ı-budy 2-tişört 1-güneş kavanozu 1-silici hayvancık 1-zavallı fred 1-sudoku şimdiye kadar bunlar cıktı banada ve 3000 tane kontor ufukedis ne kadar da şanslısın.sana demiyorum ama şu ı-buddy çok istiyorum...kartal inşallah sanada cıkar bende jeton cok ama oynamyorum hep izliyorum nezaman hediye düşerse ozaman oynuyorum ı-budy süper ama
oo tebrikler ablambanada duvar kapıdı çıkıp duruyor