0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTebrikler; Güneş Kavanozu kazandın.Gözüm kalmıştı iyi oldu Artık güneş reçeli yaparım anam la en çok istedğimde oydu ama ne yazıkki her yapmamda ekran resmi veriyorlarr yada kontor nalet olsun kontör lazım degilse numaramı vereyim bana gönder biraz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTebrikler; Güneş Kavanozu kazandın.Gözüm kalmıştı iyi oldu Artık güneş reçeli yaparım anam la en çok istedğimde oydu ama ne yazıkki her yapmamda ekran resmi veriyorlarr yada kontor nalet olsun
Tebrikler; Güneş Kavanozu kazandın.Gözüm kalmıştı iyi oldu Artık güneş reçeli yaparım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTebrikler; Güneş Kavanozu kazandın.Gözüm kalmıştı iyi oldu Artık güneş reçeli yaparım anam la en çok istedğimde oydu ama ne yazıkki her yapmamda ekran resmi veriyorlarr yada kontor nalet olsun kontör lazım degilse numaramı vereyim bana gönder biraz tamam söz kontor çıktığında telefon numaranı istiycem.
bende kontör kazandım ama kaç kontör olduğu yazmadı ya
5 dk önce 2 tane denedim.ikiside duvar kağıdı çıktı
bende az önce 3 defa denedim 2tane knt cıktı diğer duvar kagıtı. duvar kagıtlarının bitmesine az kaldı. inş yenilerini eklemezler böyle devam ederse o kntler hiç bitmez bu hızla