0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merak edenler için equalizer tshirtle bir deneme yapıp kaydettim,beklediğimden daha iyi Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinMerak edenler için equalizer tshirtle bir deneme yapıp kaydettim,beklediğimden daha iyi Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinMüzik dışardan değilmi yani kendi müziği falan değil.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinMerak edenler için equalizer tshirtle bir deneme yapıp kaydettim,beklediğimden daha iyi Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinMüzik dışardan değilmi yani kendi müziği falan değil.Evet müzik dışarıdan,kendi müziği yok,tshirtin önünde equalizer panel var yanıp sönüyor işte.
Onun ses alıcısını kemere taktığım için alçak tonda müzik sesini duymuyor,yüksek tonda açtığın zaman müzik ritmine uygun yanıp sönüyor:)
Teşekkürler Ben crax almıyorum, mail yoluyla jeton kazanıyorum Önceki sayfalarda hangi paketlerden çıktıgını söylemişlerdi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTeşekkürler Ben crax almıyorum, mail yoluyla jeton kazanıyorum Önceki sayfalarda hangi paketlerden çıktıgını söylemişlerdiya şu deniz'ci senmisin yoksa