ben bi kaç gündür ara ara takip ediyorum.Hediyelerin saatleri karmakarışık hatta çorba olmuşdaha tam bi saat yakalayamadım anladığım artık kafasına göre veriyo belli saatler yok şuan
Ama kontörde öyle değil. Mesela 14:05 te verdiyse 10 dk sonra yani 14:15te veriyo.Böyle 10ar dakikalık aralıklarla veriyo jetonunuzu harcamadan önce biraz takip etmenizi öneririm. Gerçi ben bu hafta 10 jeton harcayıp 3 kontör kazandım ama başlarda denk geliş atıp duvar kağıdı yakaladığım için
ben bi kaç gündür ara ara takip ediyorum.Hediyelerin saatleri karmakarışık hatta çorba olmuşdaha tam bi saat yakalayamadım anladığım artık kafasına göre veriyo belli saatler yok şuan
Ama kontörde öyle değil. Mesela 14:05 te verdiyse 10 dk sonra yani 14:15te veriyo.Böyle 10ar dakikalık aralıklarla veriyo jetonunuzu harcamadan önce biraz takip etmenizi öneririm. Gerçi ben bu hafta 10 jeton harcayıp 3 kontör kazandım ama başlarda denk geliş atıp duvar kağıdı yakaladığım için
devrim bey YTL devri yok TL var
Canım akşam takip etmediğim için görmemişim onuzaten çok sıkıcı ya bi kaç gün baktım 3 tl çıktı sadece o da yüklenemiyo
Stormm ne farkeder ytl tl ben hala arada milyon diyorum yaa![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindevrim bey YTL devri yok TL var
@Stormm ;
haklısın ama ben ekonomi okuduğumdan alım satım sözleşmelerinde çok kez kullandık her ikisini de..yani bunu bir kusur gibi görmüyorum kendimce ama yine de teşekkür ederim hassasiyetinizden ötürü
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindevrim bey YTL devri yok TL var
@Stormm ;
haklısın ama ben ekonomi okuduğumdan alım satım sözleşmelerinde çok kez kullandık her ikisini de..yani bunu bir kusur gibi görmüyorum kendimce ama yine de teşekkür ederim hassasiyetinizden ötürüanlayışın için teşekkür ederim bende öyle söyledim ya bende arada şaşırıyorum
Canım akşam takip etmediğim için görmemişim onuzaten çok sıkıcı ya bi kaç gün baktım 3 tl çıktı sadece o da yüklenemiyo
Stormm ne farkeder ytl tl ben hala arada milyon diyorum yaa![]()