0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar o bahsettiğiniz ufukedis benim kullandığım yöntem cok farklı ve sağlamdır Slm nbr? Kullandığın yöntem en fazla farklı saglayıcıdan mail adresi almandır baska bi yöntemin olacagını sanmıyorum çünkü ben her türlü yöntemi denedim ben 12senedir pc kullanıcısıyım şuan bilgi işlemde calışıyorum emin ol benim denediklerimi kesinlikle denememişsindir ömrüm bunlarla gectiği icin en ufak şeye bile dikkat ederim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar o bahsettiğiniz ufukedis benim kullandığım yöntem cok farklı ve sağlamdır Slm nbr? Kullandığın yöntem en fazla farklı saglayıcıdan mail adresi almandır baska bi yöntemin olacagını sanmıyorum çünkü ben her türlü yöntemi denedim
arkadaşlar o bahsettiğiniz ufukedis benim kullandığım yöntem cok farklı ve sağlamdır
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar o bahsettiğiniz ufukedis benim kullandığım yöntem cok farklı ve sağlamdır Slm nbr? Kullandığın yöntem en fazla farklı saglayıcıdan mail adresi almandır baska bi yöntemin olacagını sanmıyorum çünkü ben her türlü yöntemi denedim ben 12senedir pc kullanıcısıyım şuan bilgi işlemde calışıyorum emin ol benim denediklerimi kesinlikle denememişsindir ömrüm bunlarla gectiği icin en ufak şeye bile dikkat ederim iyide nick olarak ha ..klfdjfyrjgvuf .. yazmışsınha .. alicandan_230 ne farkedicek yada bunun neresi güvenli anlamadım ben
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar o bahsettiğiniz ufukedis benim kullandığım yöntem cok farklı ve sağlamdır Slm nbr? Kullandığın yöntem en fazla farklı saglayıcıdan mail adresi almandır baska bi yöntemin olacagını sanmıyorum çünkü ben her türlü yöntemi denedim sen yeterki iste ben seni eğlendiririm kardeş
forum sitesi bozuk kardeş sayfanın sonuna geliyorum kendilğinden yukarı cıkıp duruyor.cok fazla forum sitelerine yazmam ama baktım adım geciyor yazıyim dedim wifi tişört kazandığım zaman sırrımı acıklyacam
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinforum sitesi bozuk kardeş sayfanın sonuna geliyorum kendilğinden yukarı cıkıp duruyor.cok fazla forum sitelerine yazmam ama baktım adım geciyor yazıyim dedim wifi tişört kazandığım zaman sırrımı acıklyacam sen önceki sayfalarda benim açıklamalarıma baktınmı? Gönderilen davetlerden üye olurken sadece kullanıcı adı, cinsiyet ve sol altta kutucuğu işaretlemek yeterli demiştim. Yani ad- soyad,şifre,şehir, doğum tarihi yazmaya gerek yok. bumu sırrın? Daha farklı bi sırrın varsada hiç farketmez, çünkü ikimizde 1 jeton kazanmak için 5 dakikamızı harcıyoruz. yok ben 1 dakikada 1 jeton kazanıyorum dersen, işte o zmn sırın var demektir1dk da 2 jetn kazanıyorum.neyse görüşmek üzere.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinforum sitesi bozuk kardeş sayfanın sonuna geliyorum kendilğinden yukarı cıkıp duruyor.cok fazla forum sitelerine yazmam ama baktım adım geciyor yazıyim dedim wifi tişört kazandığım zaman sırrımı acıklyacam sen önceki sayfalarda benim açıklamalarıma baktınmı? Gönderilen davetlerden üye olurken sadece kullanıcı adı, cinsiyet ve sol altta kutucuğu işaretlemek yeterli demiştim. Yani ad- soyad,şifre,şehir, doğum tarihi yazmaya gerek yok. bumu sırrın? Daha farklı bi sırrın varsada hiç farketmez, çünkü ikimizde 1 jeton kazanmak için 5 dakikamızı harcıyoruz. yok ben 1 dakikada 1 jeton kazanıyorum dersen, işte o zmn sırın var demektir1dk da 2 jetn kazanıyorum.neyse görüşmek üzere.