0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBende de var bir şifre, konuyu görünce hatırladım. Şansımı deniyorum şimdi, bakalım ne çıkacak. Son ikidir duvar kağıdı çıkıyor, umarım bu defa çıkmaz.2 jetonum var sabırsızlıkla haber bekliyorum yenisahip Yine olmadı, duvar kağıdı çıktı malesef. Jetonlarınızı sonraya saklayın bence. ben demiştim demeyi sevmem ama demiştim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBende de var bir şifre, konuyu görünce hatırladım. Şansımı deniyorum şimdi, bakalım ne çıkacak. Son ikidir duvar kağıdı çıkıyor, umarım bu defa çıkmaz.2 jetonum var sabırsızlıkla haber bekliyorum yenisahip Yine olmadı, duvar kağıdı çıktı malesef. Jetonlarınızı sonraya saklayın bence.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBende de var bir şifre, konuyu görünce hatırladım. Şansımı deniyorum şimdi, bakalım ne çıkacak. Son ikidir duvar kağıdı çıkıyor, umarım bu defa çıkmaz.2 jetonum var sabırsızlıkla haber bekliyorum yenisahip
Bende de var bir şifre, konuyu görünce hatırladım. Şansımı deniyorum şimdi, bakalım ne çıkacak. Son ikidir duvar kağıdı çıkıyor, umarım bu defa çıkmaz.
catpat07, bundan sonra dinleyeceğim sözünü.
catpat07, yazını oynadıktan sonra gördüm aslında. Bundan sonra ilk sana soracağım burada olursan.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincatpat07, yazını oynadıktan sonra gördüm aslında. Bundan sonra ilk sana soracağım burada olursan. inşallah bir faydam olur
sıcak corap kazandım. sonunda
Bu koltuk dolu! Dedi sifremi girdigimde ilkez oynuyorum ne demek istedi biri yardım edebilirmi sifrem yandımı simdi