0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Güneş kavanozunu daha önceden bir sitede görmüştüm videolu olarak yapımıda anlatılıyordu.Onu gündüz vakti cam kenarına koyuyorsun güneşe ve o güneş enerjisini bataryasına depolayıp akşam karanlıkta bir gece lambası görevini görüyor.Bana ekran silici çıktı bir tane geldi de güneş kavanozu çıkmasını çok isterim bende
Güneş kavanozunu kazanmıştım ben başka bir yerden.Kazandıklarım konusunda resmide mevcut. Çok güzel gündüz cam kenarında duruyor gecede kızımın odasına kullanıyorum gece lambası niyetine. Ayrıca içinde minik bir düğme var yanmasını istemediğiniz zaman kapatabiliyorsunuz...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinGüneş kavanozunu daha önceden bir sitede görmüştüm videolu olarak yapımıda anlatılıyordu.Onu gündüz vakti cam kenarına koyuyorsun güneşe ve o güneş enerjisini bataryasına depolayıp akşam karanlıkta bir gece lambası görevini görüyor.Bana ekran silici çıktı bir tane geldi de güneş kavanozu çıkmasını çok isterim bendeEkran silici kaç günde, hangi kargo ile geldi. okulum var evde kimseyok bu yüzden soruyorum.
Tebrikler; Güneş Kavanozu kazandın.Gözüm kalmıştı iyi oldu Artık güneş reçeli yaparım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTebrikler; Güneş Kavanozu kazandın.Gözüm kalmıştı iyi oldu Artık güneş reçeli yaparım anam la en çok istedğimde oydu ama ne yazıkki her yapmamda ekran resmi veriyorlarr yada kontor nalet olsun