0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
geeldimmmm.yenisahıp sor bakalım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingeeldimmmm.yenisahıp sor bakalımEvet, ne diyorsun? Kullanayım mı şifreyi, sözünü dinleyeceğim demiştim ya?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingeeldimmmm.yenisahıp sor bakalımEvet, ne diyorsun? Kullanayım mı şifreyi, sözünü dinleyeceğim demiştim ya? yok
Ekran silici kazandım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEkran silici kazandım tebrik ederim.. ben 40 küsür şifre harcadım şimdiye kadar insan 1 tane bişey kazanmaz mı yaaçıldırıcam resmen
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEkran silici kazandım tebrik ederim.. ben 40 küsür şifre harcadım şimdiye kadar insan 1 tane bişey kazanmaz mı yaaçıldırıcam resmen bende bugün 2 tane kullandım duvar kağıdı verdi şu kavanozun saatini söyleyin lütfen bilen varsa o çıksın bırakacağım gerçekten bu crax olayını içim dışım crax oldu gerçekten