0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Acaba neden Tl vermiyorlar
saatler değişmiş bende şans olsa zatenn
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAcaba neden Tl vermiyorlar Kartal senin kvanozun geldimi? kayboldu ya,
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAcaba neden Tl vermiyorlar Kartal senin kvanozun geldimi? kayboldu ya,ben kavanoz kazanamadım ki maalesef ayıptır sorması ne kayboldu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsaatler değişmiş bende şans olsa zatenn bunların işi belli olmuyor birinin saati değişiyo hepsi değişti sanıyolar ama sonraki aynı saat oluyo keşke kökten değiştirilse saatler böyle heyecan olmuyo belirli zamanlarda giriyoz bari değişnce bir iki gün takip ediyoz ha gitti ha gidecek diyoruz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsaatler değişmiş bende şans olsa zatenn bunların işi belli olmuyor birinin saati değişiyo hepsi değişti sanıyolar ama sonraki aynı saat oluyo keşke kökten değiştirilse saatler böyle heyecan olmuyo belirli zamanlarda giriyoz bari değişnce bir iki gün takip ediyoz ha gitti ha gidecek diyoruz ne güzel sen kazanabiliyosun ben 50 küsür jeton harcadım bi tek şey kazanamadım bu gidişle de kazanamıycam