0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben buraya harcadığım jetonlarla köşe lurdum bu frumda bunu yeni gördüm tek ekran silici ile wi-fi tshirt kazandım ama 1000 e yakın 25 krşrlk crax aldım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinCanım akşam takip etmediğim için görmemişim onu zaten çok sıkıcı ya bi kaç gün baktım 3 tl çıktı sadece o da yüklenemiyo Stormm ne farkeder ytl tl ben hala arada milyon diyorum yaa öğlen Silici Hayvancık ; Akşama yakın saatlerde Equ. Tşört çıkıyor..Eski havasını yitirdi bu kampanya artık son anlarını yaşıyor gülhancığım
Canım akşam takip etmediğim için görmemişim onu zaten çok sıkıcı ya bi kaç gün baktım 3 tl çıktı sadece o da yüklenemiyo Stormm ne farkeder ytl tl ben hala arada milyon diyorum yaa
evet hergünkampanya sitesi çok gzl.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinevet hergünkampanya sitesi çok gzl.ama bir şeyi unuttun arkadaşım..sende varlığınla renk kattın ..keyif dolu bitmek bilmeyen paylaşımlara
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinCanım akşam takip etmediğim için görmemişim onu zaten çok sıkıcı ya bi kaç gün baktım 3 tl çıktı sadece o da yüklenemiyo Stormm ne farkeder ytl tl ben hala arada milyon diyorum yaa öğlen Silici Hayvancık ; Akşama yakın saatlerde Equ. Tşört çıkıyor..Eski havasını yitirdi bu kampanya artık son anlarını yaşıyor gülhancığım evet bende sevmedim bu hallerini en son 25-30 tane şifrem kamıştı onların sonunu getiriyorum işte
Teşekkür ederim anlaştık canım pek şifre kalmadı elimde ama kalanları dediğin saatlerde denicem Gerçi birşey kazanmaktan da korkuyorum ya çıkarsa kesin dayanamayıp yine alırım