0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bnmde 2tl war ama bi türlü yüklenmedi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbnmde 2tl war ama bi türlü yüklenmedi bir süre daha devam edecek bu sorun..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbnmde 2tl war ama bi türlü yüklenmedi bir süre daha devam edecek bu sorun.. ama sen bana hiç yardımcı olmadın hıhh..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbnmde 2tl war ama bi türlü yüklenmedi bir süre daha devam edecek bu sorun.. ama sen bana hiç yardımcı olmadın hıhh.. geçen geceden kalma sözlerimi hatırlıyorum ve bak yeni geldim..işte burada devrim..sonsuz yardımlarımı eft yapıyorum sana..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbnmde 2tl war ama bi türlü yüklenmedi bir süre daha devam edecek bu sorun.. ama sen bana hiç yardımcı olmadın hıhh.. geçen geceden kalma sözlerimi hatırlıyorum ve bak yeni geldim..işte burada devrim..sonsuz yardımlarımı eft yapıyorum sana.. evet beni yarı yolda bıraktın uyudun kaldın senin yüzünden kazanamadım gitti şu ı-buddyi hıhh.. bi papatya bide ben çok istiyoruz ama o çıka çıka sana çıkıyor ne şansmış sendeki anlamadım walla