0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende crax yiye yiye crax oldum o yüzden almıyorum sıkıldım artık geçen gün markette kendi kendime söylendm başka çeşit cıkarın bari die
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende crax yiye yiye crax oldum o yüzden almıyorum sıkıldım artık geçen gün markette kendi kendime söylendm başka çeşit cıkarın bari die Zaten acılıları hiç bana göre değil, sadece peynirlisiyle avunuyorum ama onu da sevmiyorum artık. Başka çeşit şart papatya89.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende crax yiye yiye crax oldum o yüzden almıyorum sıkıldım artık geçen gün markette kendi kendime söylendm başka çeşit cıkarın bari die Zaten acılıları hiç bana göre değil, sadece peynirlisiyle avunuyorum ama onu da sevmiyorum artık. Başka çeşit şart papatya89. bi mısırlısı cıkmıs denedn mi o güzel ama her yerde yok
evet bende mısırlıyı seviyorum Dün makrodan 25-30 tane aldım ya kasada millet piskopatmışım gibi bakıyodu Bu defa bende kıyamıyorum kullanmaya geçen aldıklarımın hepsi duvar kağıdına çalıştı