0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bende bu soruyu ne zaman sorcaksın diye bekliyodum kartal, bravo hiç gecikmeden sordun yine
saati değiştimi bilmiyorum ama burdan kazanmayı çok isteyen bi arkadaşa söyledim tam saatii o daha kazanamadı galiba o yüzden şimdilik veremiyorum saatini
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsaati değiştimi bilmiyorum ama burdan kazanmayı çok isteyen bi arkadaşa söyledim tam saatii o daha kazanamadı galiba o yüzden şimdilik veremiyorum saatini sadece şu son soruyu soruyorum:(konu başka yerlere götürmezse son)hangi gün kazandığınızı söyleseniz dün mü kazandınız
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsaati değiştimi bilmiyorum ama burdan kazanmayı çok isteyen bi arkadaşa söyledim tam saatii o daha kazanamadı galiba o yüzden şimdilik veremiyorum saatini sadece şu son soruyu soruyorum:(konu başka yerlere götürmezse son)hangi gün kazandığınızı söyleseniz dün mü kazandınız Pazar günü kazanmış. İşine yararmı bu bilgi?
Ay kartal sen kaç yaşındasın çok merak ettim yaa yani üni falan hazırlanıyosan felsefe oku sen bol bol soru sorarsın neyse cevap veriyim Cuma günü kazandım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAy kartal sen kaç yaşındasın çok merak ettim yaa yani üni falan hazırlanıyosan felsefe oku sen bol bol soru sorarsın neyse cevap veriyim Cuma günü kazandım ben aslında bir dedektifim. craxta hediyeler ne zaman çıkıyor diye öğrenmek için görevlendirildim cevabın için saol.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBende bu soruyu ne zaman sorcaksın diye bekliyodum kartal, bravo hiç gecikmeden sordun yine napayayım güneş kavanozunu çok övüyorlar.bir tane olsun kazanmak istediğim için sordum.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBende bu soruyu ne zaman sorcaksın diye bekliyodum kartal, bravo hiç gecikmeden sordun yine napayayım güneş kavanozunu çok övüyorlar.bir tane olsun kazanmak istediğim için sordum. sanırım verdikleri en güzel hediyede o herkes güneş kavanozundan istiyor:)