0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşu adama sormak lazım acaba hangi e-posta adreslerini kullanıyor ben biliyorum Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin hatta internet sitesi de var www.koyuvergitsin.koyuver
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşu adama sormak lazım acaba hangi e-posta adreslerini kullanıyor ben biliyorum Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
şu adama sormak lazım acaba hangi e-posta adreslerini kullanıyor
ben ilk deniz.... diye bir sürü yeni kayıt görünce şok olmuştum, ya madem yapcan böyle bişey ne uğraşırsın o kadar demi ama kısa kısa nick ler yaz geç hele bu ufuk lu kardeş iyice aşmış artık kendini, klavyeyle akraba olmuştur herhalde artık
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbirde şunu merak ettim hangi abiden yardım alıyor ;Dmynet mi hotmail mi?acaba ne Valla ben mynet'ten alıyorum 5 tane e-mail almak, onlara davetiye göndermek+ üye olmak toplam 5 dakikamı alıyo. Heralde o da öyle yapıyodur
birde şunu merak ettim hangi abiden yardım alıyor ;Dmynet mi hotmail mi?acaba ne
arkadaslar craks paketlerının arkasında sıfre varmıss