0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tşklr. hako katıl sende oy verelim. tşklr.elif onaylansın oy veririz. imzana koy olmadı özel yaz. ilk fırsatta yetiştiriiz oyları
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSüresi daha bol olduğu için pek bakmıyorum arkadaşlar ama oylayan herkese oyunu mutlaka vermiş olacağım bitmeden. Ara ara bakıyorum. O yüzden bana oy verip henüz oy vermediğim çok kişi vardır mutlaka. evet mesela bana oy vermemişsin
Süresi daha bol olduğu için pek bakmıyorum arkadaşlar ama oylayan herkese oyunu mutlaka vermiş olacağım bitmeden. Ara ara bakıyorum. O yüzden bana oy verip henüz oy vermediğim çok kişi vardır mutlaka.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSüresi daha bol olduğu için pek bakmıyorum arkadaşlar ama oylayan herkese oyunu mutlaka vermiş olacağım bitmeden. Ara ara bakıyorum. O yüzden bana oy verip henüz oy vermediğim çok kişi vardır mutlaka. evet mesela bana oy vermemişsin Şimdi verdim.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSüresi daha bol olduğu için pek bakmıyorum arkadaşlar ama oylayan herkese oyunu mutlaka vermiş olacağım bitmeden. Ara ara bakıyorum. O yüzden bana oy verip henüz oy vermediğim çok kişi vardır mutlaka. mesela ben:)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinlegolas(batman), rengin,,ertungaoy bekliyorum sizlerden:)modem'e reset atınca vericem hocam.. sco anlamışsındır sen. Anladım hocam ama o iş sakat. Bu yarışmayı yapan reklam şirketi Zadaca arko'yuda yapmıştı. Orda kendime o yöntemle 10 oy verdim yarışma sonunda 10 oy silinmiş. Nasıl anladılarsa artık Yeri gelmişken bu uyarıyıda yapalım 'Modeme Reset İşi Sakat'
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinlegolas(batman), rengin,,ertungaoy bekliyorum sizlerden:)modem'e reset atınca vericem hocam.. sco anlamışsındır sen.
legolas(batman), rengin,,ertungaoy bekliyorum sizlerden:)
Ben de sizlere teşekkür ediyorum. Bu arada 94 puanım var ve sadece NAFIYE ve serefnur beni beğenmemiş. İyi gidiyorum sanki.
yenisahip bana da oy vermemişsin. ben çoktan verdim oyunu..