0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tanıdık gelen nickleri beğendim arkadaşlar,bana da kimse vermiyor ki gerilerde kaldım.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintanıdık gelen nickleri beğendim arkadaşlar,bana da kimse vermiyor ki gerilerde kaldım.beni niye beğenmedin kardeşim?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintanıdık gelen nickleri beğendim arkadaşlar,bana da kimse vermiyor ki gerilerde kaldım.beni niye beğenmedin kardeşim?yapabileceğim bir şey yok.baştan oy verirken.Forumdan olduğunu bilmiyordum yani.Ecrim sen olduğunu bilsem beğenirdim,tanıdık gelmedi.
cansu Efecim EMRAH heysemh medilayn mehmet26 moziNAFIYE yavuzabunlarda benim beğenmeyenlerim karşılığı gelcek merak etmeyin karamel de ablamın nicki şuan onun pcden onu beğenmeyenlere verdim cevap buldukca tabi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintanıdık gelen nickleri beğendim arkadaşlar,bana da kimse vermiyor ki gerilerde kaldım.mehmet26 çıktı linkten,beğendim