0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar şu anda listede olupta listede bulunan arkadaşlarınn tamamına oy vermeyen veya olumsuz oy veren bir kişi olursa ve bu durumu düzeltmez ise linkini kaldırırım ve bir dahada destek bölümünü kullanamaz. Ve ben bu duruma en fazla 3 gün müsade edeceğim. Lütfen 3 gün içinde söylediklerimden biriyseniz durumu düzeltiniz.Teşekkürler
kırmızı yazıda listede linki olup, diğerlerine destek vermeyenler adına bir uyarı var..linki olmayanlar için değil..dikkatli okuyunuz yazıyı..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkırmızı yazıda listede linki olup, diğerlerine destek vermeyenler adına bir uyarı var..linki olmayanlar için değil..dikkatli okuyunuz yazıyı..+1
Şu kırmızı yazıya istinaden beni şikayet etmeyi düşünen olursa, önce yarışmaya katılmış mıyım onu bir incelemelerini öneririm Birkaç arkadaşı desteklemek için üye oldum.Not: İşte ben uyarayım da sonra, aman efendim ıdı ıdı vıdı vıdı olmasın:)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinrenginyenisahipşimdilik görebildiklerim bunlar desteklerinizi bekliyorum... bende size oy vermiştim özel mesaj sınırım dolduğu için yazamadım
renginyenisahipşimdilik görebildiklerim bunlar desteklerinizi bekliyorum...