0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAy evet sabah heyecanla açıyorum artık taft sayfasını oylar artıveriyor birden Bu arada Kıvança benzerlik tüm ev halkı tarafından oylandı.Evdekilere sordum bu kim diye hep bir ağızdan Behlül dediler,huyu benzemesin kim benzio behlüle eşinmi
Ay evet sabah heyecanla açıyorum artık taft sayfasını oylar artıveriyor birden Bu arada Kıvança benzerlik tüm ev halkı tarafından oylandı.Evdekilere sordum bu kim diye hep bir ağızdan Behlül dediler,huyu benzemesin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAy evet sabah heyecanla açıyorum artık taft sayfasını oylar artıveriyor birden Bu arada Kıvança benzerlik tüm ev halkı tarafından oylandı.Evdekilere sordum bu kim diye hep bir ağızdan Behlül dediler,huyu benzemesin kim benzio behlüle eşinmihea mahalleliyi toplayıp eşinin fotolarını gösteriyormuş bu kim diye,onlarda hep biraz ağızdan behllüll diyorlarmış. Benim evime girecek birinin eşimi tanımamasına imkan olmaz herhalde.
bu seferde kardeşimin fotoyu silmişler bu kadar kafalarına göre hareket ederlerse bu yarışma arkodan beter olur. araştırmadan yok ediyorlar. o zaman birine gıcık mı oldun.aç sahte üyelikleri oyla gitsin.pelin sana olmuştu arkoda hatırlarsan .tuhaf. bakalım daha neler olacak