0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpetunya oyun verildi,aysell semih84 den oy bekliyorum haberin ola....cnm onun pc de sorun varı 2 gündürbende aynı ip diye oy atmak istemedim onun hesabından.oyüzden hemen oy atılmadı cnmaz önce ona oy tan herkese oyunu atmış.
petunya oyun verildi,aysell semih84 den oy bekliyorum haberin ola....
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpetunya oyun verildi,aysell semih84 den oy bekliyorum haberin ola....cnm onun pc de sorun varı 2 gündürbende aynı ip diye oy atmak istemedim onun hesabından.oyüzden hemen oy atılmadı cnmaz önce ona oy tan herkese oyunu atmış.bana atmamış ayselcim ya
isimyok un da oyunu verdin mi legolas..ona da vermemiştin..düzeltiyorum..vermişsin ok
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpetunya oyun verildi,aysell semih84 den oy bekliyorum haberin ola....cnm onun pc de sorun varı 2 gündürbende aynı ip diye oy atmak istemedim onun hesabından.oyüzden hemen oy atılmadı cnmaz önce ona oy tan herkese oyunu atmış.bana atmamış ayselcim ya cnm adı var ben görüyorum atmışseleni semih84 serapsado22
O slaytla kazanması imkansız ,D
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpetunya oyun verildi,aysell semih84 den oy bekliyorum haberin ola....cnm onun pc de sorun varı 2 gündürbende aynı ip diye oy atmak istemedim onun hesabından.oyüzden hemen oy atılmadı cnmaz önce ona oy tan herkese oyunu atmış.bana atmamış ayselcim ya cnm adı var ben görüyorum atmışseleni semih84 serapsado22 ben batman diye bakıyorum