0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincaddy oylarmısın oyladım seni oyun tamamdırsen caddy mısın istediği gibi hitap edebilir bana
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincaddy oylarmısın oyladım seni oyun tamamdırsen caddy mısın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincaddy oylarmısın oyladım seni oyun tamamdır
caddy oylarmısın oyladım seni
eheh millet o kabarcık kafa saça nasıl o kadar puan aldın diyorlar. bilmiyorlar ki hergünkampanya üyesiyim.
benmde 14 olmuş
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincaddy oylarmısın oyladım seni oyun tamamdırsen caddy mısın istediği gibi hitap edebilir bana sana da caddy hiç gitmio
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenmde 14 olmuş ne alıp veremedikleri varsa... neyse kendileri bilir akıllarınca oyumuzu etkilediklerini düşünüyolar ama çoook yanılıyolar
ay benim beğenmeyelerim 18 olmuş ne kadan da üzüldüm anlatamam