0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinburaya yazmak yerine moderatörlere özel mesaj atmanız daha hızlı eklenmesine yardımcı olur..burda gözden kaçabilir..msjda yazmıştım zateneklendim şimdi listeye semih84 olanı oylamamışım şimdi oyladım canım banada beklerim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinburaya yazmak yerine moderatörlere özel mesaj atmanız daha hızlı eklenmesine yardımcı olur..burda gözden kaçabilir..msjda yazmıştım zateneklendim şimdi listeye
buraya yazmak yerine moderatörlere özel mesaj atmanız daha hızlı eklenmesine yardımcı olur..burda gözden kaçabilir..
Ne yapayım ki ben şimdi ikinci linklerin muhabbetini yapmayın diyorum ama hiç oralı olmuyorsunuz...
ben katılıp katılmamak konusunda hala kararsızım ama katılan herkesi oyladım bol şans dilerim..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben katılıp katılmamak konusunda hala kararsızım ama katılan herkesi oyladım bol şans dilerim..katıl