ARKADAŞLAR BEN YARIŞMADAN ÇEKİLDİM ARTIK GELEMİYORUM BÖYLE HIRSLI İNSANLARIN OYUNUNA GÖRÜNCE ÇOK SİNİRLENDİM VE KALDIRDIM RESMİMİ. BU YARIŞMA YÜZÜNDEN PSİKOLOJİM BOZULDU. YARIŞMASIDA HEDİYESİDE ONLARA KALSIN.

Ne yaptın be güzelim sen
onların isteğide buydu zaten.. niye oyunlarına geldin ki .. ya hayatın her yerinde bu tip insanlar çıkıyor işte karşımıza
bizede onlara karşı dirençli olmak yakışır.. ben Favori'de azmı uğraştım azmı çektim sanıyorsun.. ama ne yaptım onlara inat sonuna kadar mücadele ettim.. ki o dönemde benim çok daha farklı sorunlarım olmasına rağmen

işte aynen böyle gülümseyerek durdum karşılarında ve yenilmedim.. hatta her şey düşündüler söylediler hakkımda benimde ve öyle çirkinleştilerki hile yaptığıma kadar gitti iş.. ama ben ne dedim.. Allah biliyor dedim

sonra benim Allah'ın adını dilimden hiç düşürmeyişimi bile dilencilikle yorumladılar.. umursamadım
malesef içinde yaşamaya çalıştığımız hayat güzelliklerden çok çirkinliklerle dolu ve bunuda bu hale getiren biz insanlarız..
ama şunuda unutma aslında bunlar o kadar basit şeylerki bunlarda bile dirençli olamazsan Allah göstermesin daha kötü durumlarda ne yapacaksın

Bu duruma inan çok üzüldüm, keşke yapmasaydın be güzelim