0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar banada destek olabilirmisiniz?Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBuarada ertunga yardımın için tşk ederim..
95 oldun
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin95 oldun papatya sana önceden oylamışım :S ama beğendim beğenmedi gözüküyorum :S:S:S özür dilerim ayıp ettim dimi :S:S
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin95 oldun papatya sana önceden oylamışım :S ama beğendim beğenmedi gözüküyorum :S:S:S özür dilerim ayıp ettim dimi :S:Sevet
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin95 oldun papatya sana önceden oylamışım :S ama beğendim beğenmedi gözüküyorum :S:S:S özür dilerim ayıp ettim dimi :S:Sevet hemen yanlışımı düzeltiyorum ozaman Neoo ABİMİN NİKİ SANA söyliyim oy versin emi:D
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin95 oldun papatya sana önceden oylamışım :S ama beğendim beğenmedi gözüküyorum :S:S:S özür dilerim ayıp ettim dimi :S:Sevet hemen yanlışımı düzeltiyorum ozaman Neoo ABİMİN NİKİ SANA söyliyim oy versin emi:Dsaka yapıyorum ya canın saolsun begenmek zorunda değilsn ama begenmeyen içinden begenmesnn tamam olur abin versn bir oy bir oy sonucta
bende oyladım oyumu isterim