0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hemencik 3 kişi begenmemiş onları kim begensin begenmeyenleride arama yapıyorum cıkmıyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhemencik 3 kişi begenmemiş onları kim begensin begenmeyenleride arama yapıyorum cıkmıyor ay evet kamil5 beğebnmemıs beni resmi yok bide nerden arıcaz ya ben tek tek bakıyorum zor oluıyo
Bende listeye eklendikten sonra herkesi sırayla oylayacağım.... Şimdi tek tek uğraşmak kafamı karıştırdı baştan oylama yapacağım arkadaşlar özel mesaj atanlarada, merak etmeyin...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhemencik 3 kişi begenmemiş onları kim begensin begenmeyenleride arama yapıyorum cıkmıyor ay evet kamil5 beğebnmemıs beni resmi yok bide nerden arıcaz ya ben tek tek bakıyorum zor oluıyosol tarafta arama butonuna kullanıcı adını yazınca cıkıyor eger çıkmıyorsa resim eklememiş demektirbu arada oyladım firuzeyno10
Hızınıza yetişmek zor olsa da herkesi ekledim sanıyorum su anda.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhemencik 3 kişi begenmemiş onları kim begensin begenmeyenleride arama yapıyorum cıkmıyor ay evet kamil5 beğebnmemıs beni resmi yok bide nerden arıcaz ya ben tek tek bakıyorum zor oluıyosol tarafta arama butonuna kullanıcı adını yazınca cıkıyor eger çıkmıyorsa resim eklememiş demektirbu arada oyladım firuzeyno10 tesekkurler hem oy hemde bilgi için bende senı oyladım