Gönderen Konu: Taft Destek  (Okunma sayısı 405616 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sibelert

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
Ynt: Taft Destek
« Yanıtla #2110 : 23 Mayıs 2010, 15:48:16 »
bu arada esra senin için çok üzüldüm ama hiçbir şey senin mutlu olmandan kıymetli değil.

Çevrimdışı simonbolivar

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2111 : 23 Mayıs 2010, 16:02:02 »
son eklenenlere oyları verilmiştir

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2112 : 23 Mayıs 2010, 16:07:43 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
14-15 yıl önce kampanyamı varmış yaw ;D Baya gec kalmışız o zaman biz bu kampanya alemine dalmak için ;D
vardı tabeben  ilkokuldayken
jelibondan 2 boş paket gönderen ilk 1000 kişiye peluş ayıcık vardı kazanmıştık.
sonra pınarın ülkerin o tarz kampanyaları oluyordu.posta ile gönderirdik hep.sonra kinder sürprizdi sanırım onun boş paketlerini yollayana çekilişle twetty ve sylvester peluşları kazanılıyordu onlarıda ilkokulda kazandım.

bende 3,5yıldır yarışmalara katılıyorum kazanıyorum ama kampanyacılık ruhum ilkokuldan beri varmış demek :)  o zamanda kazanıyordum.nerden baksan 10 12yıllık mevzu benimde anlatıgım
« Son Düzenleme: 23 Mayıs 2010, 16:09:32 Gönderen: aysell »

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #2113 : 23 Mayıs 2010, 16:13:09 »
Bende 14 yaşındayken 3 Cheetos ambalajını yollayıp çekilişte Casper  masaüstü pc kazanmıştım ama yaşım tutmadı diye alamamıştım ;D Tabi bu 7 sene önceki mevzu. Benimde o zamanlar baslamıştı bu bişeyler kazanma hevesim ;D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2114 : 23 Mayıs 2010, 16:14:07 »
bak demekki varmış demi 14 15 sene önce kampanya
bu kadar çok yoktu ama tvde duyduklarımız vardı sonucta

Çevrimdışı simonbolivar

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2115 : 23 Mayıs 2010, 16:15:06 »
14-15 yıl önce kampanyamı varmış yaw ;D Baya gec kalmışız o zaman biz bu kampanya alemine dalmak için ;D
vardı tabe ilkokuldayken
jelibondan 2 boş paket gönderen ilk 1000 kişiye pekuş ayıcık vardı kazanmıştık.
sonra pınarın ülkerin o tarz kampanyaları oluyordu.posta ile gönderirdik hep.
bende 3,5yıldır yarışmalara katılıyorum kazanıyorum ama kampanyacılık ruhum ilkokuldan beri var o zamanda kazanıyordum.nerden baksan 10 12yıllık mevzu benimde anlatıgım

ben çocukluğumdan berri desem, yerden hobby poşeti toplamadım az, hatta hobby'nin sloganı hala aklımda. Madem ki gençsin armağanı hak ettin. sonra omolardan renkli tv kartı çıkardı 3. numara kesinlikle bulunmazdı. ama ben onuda buldum. Saflık işte bakkala götürdük tv. versinler diye, onlar da yok öyle bir şey derdi. haa birde ALtın rehber kampanyası vardı. tvde reklam da yapyorlardı. firmaları gazete ilanıyla veriyorlardı sanırım o firmayı altın rehberde arayıp buluyoruz firmayı tel ile arayıp sizi altın rehberde buldum diyorduk. seyahat çantası kazanıyorduk. 4-5 çanta kazandım daha lise 1 e giderken.yani 20 yıl önce :))  postacı anneme çocuğuna bir gün araba getirecen derdi de hala onu bekliyorum....

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2116 : 23 Mayıs 2010, 16:21:50 »
vay be sizinki baya eskiymiş.
umarım bigün postacının dediğide olur arabada kazanırsınız
bizde hep sakız cıkartmalarını biriktirirdik ama  1tanesi illa eksik kalırdı :)
cocukluk işte eski günler güzeldi

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #2117 : 23 Mayıs 2010, 19:01:56 »
bende küçükken
bi radyo progmanından
cağdaş marketten 10 tllik alışveriş çeki kazanmıstm 3 kere hemde :)
o zaman da 10 tlye ck sey alınıodu kaç yıl önceyse artk :D

Çevrimdışı gülmerşen

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2118 : 23 Mayıs 2010, 19:06:30 »
ben çocukluğumdan berri desem, yerden hobby poşeti toplamadım az, hatta hobby'nin sloganı hala aklımda. Madem ki gençsin armağanı hak ettin. sonra omolardan renkli tv kartı çıkardı 3. numara kesinlikle bulunmazdı. ama ben onuda buldum. Saflık işte bakkala götürdük tv. versinler diye, onlar da yok öyle bir şey derdi. haa birde ALtın rehber kampanyası vardı. tvde reklam da yapyorlardı. firmaları gazete ilanıyla veriyorlardı sanırım o firmayı altın rehberde arayıp buluyoruz firmayı tel ile arayıp sizi altın rehberde buldum diyorduk. seyahat çantası kazanıyorduk. 4-5 çanta kazandım daha lise 1 e giderken.yani 20 yıl önce :))  postacı anneme çocuğuna bir gün araba getirecen derdi de hala onu bekliyorum....

bigün o da olur inşallah:)
bir kampanyacının çocukluğu :D :D
O şimdi Aşık  ♥♥♥♥♥

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
« Yanıtla #2119 : 23 Mayıs 2010, 19:44:36 »
canım herkes istediği yorumu yapsın ben kendimi biliyorum bilen biliyo. ben daha önce böyle bi yarışmaya girmemiştim ilk oldu. bu kadar yıpratıcı olacağını, böyle çekemeyenlerin olacağını hiç aklıma getirmemiştim. ve gerçekten en sonki hile konularından sonra iyice soğudum yarışmadan. zaten oy toplucam diye milletten oy dilenirken gülende oldu, vemem diyende oldu. şöyle bi silkeledim kendimi bugün ki konuyu görünce. hiç bişey benden önemli deil niye yıpratıyorum kendimi dedim. gerçekten bu yarışma yüzünden sinirlerim bozuldu. psikolojim bozuldu. benim gücüm yok böyle hırslı insanların çirkin oyunları karşısında. dünde yazmıştım foruma 1 ay içinde daha neler olucak çok merak ediyorum diye. bugün bu oldu. dahada neler olucak kimbilir artık merak etmiyorum etmek istemiyorum bu yüzden yokum yarışmada >:( >:(

ESRA neden sildin ne guzel gidiyordun :( ne yorumlar yapıldı bilmiyorum ama cok uzuldum