0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yeni sahip arkadaşım beni de unutma olur mu?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyeni sahip arkadaşım beni de unutma olur mu?Çıkmadan son anda oyladım.
arkadaşlar resmim onaylanmış,bende bekliyorum oylarınızı...dün hemen hemen herkese oy vermiştim..yeni linkler eklendiyse onlara da oy vereceğim şimdi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSüresi daha bol olduğu için pek bakmıyorum arkadaşlar ama oylayan herkese oyunu mutlaka vermiş olacağım bitmeden. Ara ara bakıyorum. O yüzden bana oy verip henüz oy vermediğim çok kişi vardır mutlaka. mesela ben:)Sana da verdim şimdi.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSüresi daha bol olduğu için pek bakmıyorum arkadaşlar ama oylayan herkese oyunu mutlaka vermiş olacağım bitmeden. Ara ara bakıyorum. O yüzden bana oy verip henüz oy vermediğim çok kişi vardır mutlaka. mesela ben:)
Süresi daha bol olduğu için pek bakmıyorum arkadaşlar ama oylayan herkese oyunu mutlaka vermiş olacağım bitmeden. Ara ara bakıyorum. O yüzden bana oy verip henüz oy vermediğim çok kişi vardır mutlaka.
Jhanick tek üyelikten 10 tane foton olsa 10 taneside ilk 100de olsa sadece 1 ödül kazanma hakkın var, bunu biliyomuydun?