0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsisteme dışarıdan müdahale edilmiş yani Hileye iştirak eden isimler var..sana tavsiyem resimle ve durumu anlatan bir e-mail at ! ! !Dışardan müdahele edilmesi imkansız bence devrim. Kızın yaptıgı olay bence kendi pc den oy veriyor sayfası acık kalıyor. Direk oyu basıyor. Sayfa yenılemesi yapıyor. Buda görüntüleme sayfasına yansımıyor. Kolaymı öyle sisteme girmek. Çöm işi yanı yakında patlak verir
sisteme dışarıdan müdahale edilmiş yani Hileye iştirak eden isimler var..sana tavsiyem resimle ve durumu anlatan bir e-mail at ! ! !
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsisteme dışarıdan müdahale edilmiş yani Hileye iştirak eden isimler var..sana tavsiyem resimle ve durumu anlatan bir e-mail at ! ! !Dışardan müdahele edilmesi imkansız bence devrim. Kızın yaptıgı olay bence kendi pc den oy veriyor sayfası acık kalıyor. Direk oyu basıyor. Sayfa yenılemesi yapıyor. Buda görüntüleme sayfasına yansımıyor. Kolaymı öyle sisteme girmek. Çöm işi yanı yakında patlak verir dışardan müdahale derken sisteme giriyor demedim ki..çeşitli yöntemlerle illegal oy topluyor demek istemiştim..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsisteme dışarıdan müdahale edilmiş yani Hileye iştirak eden isimler var..sana tavsiyem resimle ve durumu anlatan bir e-mail at ! ! !Dışardan müdahele edilmesi imkansız bence devrim. Kızın yaptıgı olay bence kendi pc den oy veriyor sayfası acık kalıyor. Direk oyu basıyor. Sayfa yenılemesi yapıyor. Buda görüntüleme sayfasına yansımıyor. Kolaymı öyle sisteme girmek. Çöm işi yanı yakında patlak verir dışardan müdahale derken sisteme giriyor demedim ki..çeşitli yöntemlerle illegal oy topluyor demek istemiştim..Yok yok benim dediğim gibi
bak şimdi onları incelerken beni begenmeyenleri ekleyesim geldi elif263 engo happysky musmurmer sefemet uskudar winston