0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bu şahıs bana begenmedim demiş forumdan demekki ben begenmişim onu bende yapmışım.ama helal etmedim oyumu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bu şahıs bana begenmedim demiş forumdan demekki ben begenmişim onu
ben kopyaladığım sayfa resmiyle birlikte mail attım bile benimkide dahil herkesinkinin incelenmesini istedim...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben kopyaladığım sayfa resmiyle birlikte mail attım bile benimkide dahil herkesinkinin incelenmesini istedim...aynsını bende yaptım esra ben dahil herkesin incelenmesini istedim olucaksa temiz bi yarısma olsun
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben kopyaladığım sayfa resmiyle birlikte mail attım bile benimkide dahil herkesinkinin incelenmesini istedim...aynsını bende yaptım esra ben dahil herkesin incelenmesini istedim olucaksa temiz bi yarısma olsunbnide incelemelerini söyleseydn ebru ya bi de ben ugrasmayım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben kopyaladığım sayfa resmiyle birlikte mail attım bile benimkide dahil herkesinkinin incelenmesini istedim...aynsını bende yaptım esra ben dahil herkesin incelenmesini istedim olucaksa temiz bi yarısma olsunbnide incelemelerini söyleseydn ebru ya bi de ben ugrasmayım kuzum herkesi dedim sana her ne kadar guvensemde incelesinler hepimizi