0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
deliefe dört geçe mi yanıtladın bugün çok umutlu olayım mı acaba
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindeliefe dört geçe mi yanıtladın bugün çok umutlu olayım mı acaba 13:02 de yanıtladım sibelert bakalım kısmet kazanabilecek miyim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindeliefe dört geçe mi yanıtladın bugün çok umutlu olayım mı acaba 13:02 de yanıtladım sibelert bakalım kısmet kazanabilecek miyimSoru 13:03de çıktı nasıl 13:02de yanıtladın ilginç. Biride çıkar ben 13:01de yanıtladım derse şaşmam
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindeliefe dört geçe mi yanıtladın bugün çok umutlu olayım mı acaba 13:02 de yanıtladım sibelert bakalım kısmet kazanabilecek miyimSoru 13:03de çıktı nasıl 13:02de yanıtladın ilginç. Biride çıkar ben 13:01de yanıtladım derse şaşmam Vaynet genelde 15 dk önce yanıtladığını söylüyor. 13:01 az gelebilir