Evet işin sırrı biologun dedği gibi... Onun haricinde sizin yerinize doğru cevabı veren o anda bir olay yok.. Mecbur başında beklemek lazım.. 4 sn içinde ilk 3 belli oluyor.. F5 tıklamanız bile soru çıktıktan 4 sn sonra oldu diyelim kaybetmiş oluyorsunuz..
Birde blood and sand gercekten harika ama adamcağız kanser oldugundan gelecek sezon olmuyacakmış sanırım.. Ama cnbce de spartacus izlemek çizgi film izlemekten farksız.. Sezonu bitirdiğinize göre orjinali ni izliyorsunuz belli...Benimde 3 bölüm kaldı..
Ayrıca flashforward 2. sezon yapılmıycakmış.. Ortada bıraktılar diziyi biz ilkini izledikte bitti işte..
Evet ilk 10 sn oldu oldu olmadı mı ? o zaman hiç umut etmemek lazım.

Ben Spartakus'tan önce ROME filmini izledim.Önce Rome ardından Spartacus izleyince Spartacus'un etkisi daha fazla oluyor.Hangisini önce izlerseniz 2. izlediğinizin etkisi artıyor.Rome yi izlediniz mi bilmiyorum ama eğer izlemediyseniz Spartacus biter bitmez Rome'ye başlayın.
Cnbce Spartacus'u kese kese ki kesmekte haklılar kuş kadar bir şey kaldı.Nasrettin hocanın leyleyin gagasını ve bacaklarını kestikten sonra işte şimdi kuşa benzedin demesi gibi ne yapsın kanal TR formlarına uygun hale getirmek için kesmediği şey kalmamış.Zaten Cnbce de yayınyanacağını duyduğumda 45 dk lık diziyi 25 dk indirirler demiştim.
Rome.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinBu arada Spartacus 6 bölümlük bir sezon hazırladı.Farklı bir sezon olacak.Andy Whitfield oynamayacak bu sezon.Sanırım iyileşmesini bekliyorlar.Spartacus'tan önceki olayları anlatacaklarmış..
Semih Kaptanoğlu'nun Bal Süt Yumurta üçlemesi gibi bir şey galiba .

Lafı fazla uzattım galiba.