Gönderen Konu: ParaCarddan Sinema Gözlüğü Hediye  (Okunma sayısı 95296 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sibelert

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
Ynt: ParaCarddan Sinema Gözlüğü Hediye
« Yanıtla #720 : 29 Ekim 2010, 18:59:56 »
 :'( :'( :'( :'( :'(

Çevrimdışı tipcan

• Deneyimli Kampanyacı
  • Katıl Katıl Bitmiyo =)
« Yanıtla #721 : 29 Ekim 2010, 19:01:27 »
supernatural çok güzel izlenir bu gözlükle ya .d
Twitter Hesabım ; Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

ARKO DA YARDIM İÇİN 5 YILDIZ VERİR MİSİNİZ (:

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #722 : 29 Ekim 2010, 19:02:10 »
tebrikler yeni gördüm konuyu anladıgım kadarıyla çilekreceli ve biolog kazandı güle güle kullanın :D :D bu ekim ayı bitsin hiç iyi gelmedi bana ondan sonra kazanırım ben de inşallah. :)

Çevrimdışı tipcan

• Deneyimli Kampanyacı
  • Katıl Katıl Bitmiyo =)
« Yanıtla #723 : 29 Ekim 2010, 19:02:59 »
tebrikler yeni gördügüm konuyu anladıgım kadarıyla çilekreceli ve biolog kazandı güle güle kullanın :D :D bu ekim ayı bitsin hiç iyi gelmedi bana ondan sonra kazanırım ben de inşallah. :)

ekmden sora devam edecek mi ki
Twitter Hesabım ; Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

ARKO DA YARDIM İÇİN 5 YILDIZ VERİR MİSİNİZ (:

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #724 : 29 Ekim 2010, 19:06:06 »
tebrikler yeni gördügüm konuyu anladıgım kadarıyla çilekreceli ve biolog kazandı güle güle kullanın :D :D bu ekim ayı bitsin hiç iyi gelmedi bana ondan sonra kazanırım ben de inşallah. :)

ekmden sora devam edecek mi ki
bu devam etmeyecek te zaten artık gözlük te takacagımı sanmıyorum!! başka yarışmalara artık. :-[

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #725 : 29 Ekim 2010, 19:20:38 »
Teşekkür ederim arkadaşlar.Çok mutlu oldum.Venüs gözlüğünü takıp film izlerken ben mahsun mahsun durmayacağım.
Artık benimde bir gözlüğüm var. :D

Bu arada sibelert venüs seninle özel olarak görüşecek.Şimdi çıkmak zorundayız.Akşam görüşürsünüz.. ;)

Buraya kadar.Yarışmadan çekiliyorum.Meydan siz dostlarındır. :D
sırrını bizede verin  nolur yaaa

İşin sırrı bolca boş vakit ve sabır.Ben f5 tuşu bozulmasın diye otomatik tıklama programından yardım aldım.
Bunun dışında sizin tekniklerden farklı bir tekniği yok. :) Ha otomatik form doldurma programını unutmayalım. ;)

aa tebrikler arkadaşlar biolog evin içinde ikinizde de gözlük sakın kafaları felan tokuşmayın çarpışmayın ha  :D :D :D
Uyarın için teşekkürler vaynett  :D  Keşke şu gözlüğü 2-3 ay önce kazansaydım."Spartacus Blood And Sand"  bu gözlükle ne güzel izlenirdi.Bütün sezonu izledik bitirdik.Artık Super Natural ve Flash Forward da deneyeceğiz. ;)

otomatik tıklamamı
otomatik formmu
ben bu iki programıda hiç duymadım desem çokmu cahil kaldım:((
neyse demekki benim kazanma ihtimalim yok zaten çocuklardan dolayı sinema v.s. unuttuk  ;D
güle güle kullanın iyi günlerde
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı ask_ne_demek

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #726 : 29 Ekim 2010, 19:21:12 »
tebrikler arkadaşlar güle güle kullanın
Geçmiş tozdur, üfle gitsin

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #727 : 29 Ekim 2010, 19:28:00 »
Evet işin sırrı biologun dedği gibi... Onun haricinde sizin yerinize doğru cevabı veren o anda bir olay yok.. Mecbur başında beklemek lazım.. 4 sn içinde ilk 3 belli oluyor.. F5 tıklamanız bile soru çıktıktan 4 sn sonra oldu diyelim kaybetmiş oluyorsunuz..
Birde blood and sand  gercekten harika ama adamcağız kanser oldugundan  gelecek sezon olmuyacakmış sanırım.. Ama cnbce de spartacus izlemek çizgi film izlemekten farksız.. Sezonu bitirdiğinize göre orjinali ni izliyorsunuz belli...Benimde 3 bölüm kaldı..
Ayrıca flashforward 2. sezon yapılmıycakmış.. Ortada bıraktılar diziyi biz ilkini izledikte bitti işte..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı ask_ne_demek

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #728 : 29 Ekim 2010, 19:29:37 »
Evet işin sırrı biologun dedği gibi... Onun haricinde sizin yerinize doğru cevabı veren o anda bir olay yok.. Mecbur başında beklemek lazım.. 4 sn içinde ilk 3 belli oluyor.. F5 tıklamanız bile soru çıktıktan 4 sn sonra oldu diyelim kaybetmiş oluyorsunuz..
Birde blood and sand  gercekten harika ama adamcağız kanser oldugundan  gelecek sezon olmuyacakmış sanırım.. Ama cnbce de spartacus izlemek çizgi film izlemekten farksız.. Sezonu bitirdiğinize göre orjinali ni izliyorsunuz belli...Benimde 3 bölüm kaldı..
Ayrıca flashforward 2. sezon yapılmıycakmış.. Ortada bıraktılar diziyi biz ilkini izledikte bitti işte..

yeni sezon olacakmış ama yeni oyuncu arıyorlarmıs
Geçmiş tozdur, üfle gitsin

Çevrimdışı biolog

• Usta Kampanyacı
  • Bağımsız Üye
    • lonesome cowboy
« Yanıtla #729 : 29 Ekim 2010, 20:06:50 »
Birde blood and sand  gercekten harika ama adamcağız kanser oldugundan  gelecek sezon olmuyacakmış sanırım.. Ama cnbce de spartacus izlemek çizgi film izlemekten farksız.. Sezonu bitirdiğinize göre orjinali ni izliyorsunuz belli...Benimde 3 bölüm kaldı..

Evet ilk 10 sn oldu oldu olmadı mı ? o zaman hiç umut etmemek lazım.  :D

Ben Spartakus'tan önce ROME filmini izledim.Önce Rome ardından Spartacus izleyince Spartacus'un etkisi daha fazla oluyor.Hangisini önce izlerseniz 2. izlediğinizin etkisi artıyor.Rome yi izlediniz mi bilmiyorum ama eğer izlemediyseniz Spartacus biter bitmez  Rome'ye başlayın.

Cnbce Spartacus'u kese kese ki kesmekte haklılar kuş kadar bir şey kaldı.Nasrettin hocanın leyleyin gagasını ve bacaklarını kestikten sonra işte şimdi kuşa benzedin demesi gibi ne yapsın kanal TR formlarına uygun hale getirmek için kesmediği şey kalmamış.Zaten Cnbce de yayınyanacağını duyduğumda 45 dk lık diziyi 25 dk indirirler demiştim.

Rome.

Bu arada Spartacus 6 bölümlük bir sezon hazırladı.Farklı bir sezon olacak.Andy Whitfield oynamayacak bu sezon.Sanırım iyileşmesini bekliyorlar.Spartacus'tan önceki olayları anlatacaklarmış..
Semih Kaptanoğlu'nun Bal Süt Yumurta üçlemesi gibi bir şey galiba . ;)

Lafı fazla uzattım galiba. :D
« Son Düzenleme: 29 Ekim 2010, 20:12:28 Gönderen: biolog »
Beş dakikada değişir bütün işler.