0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbirben kazanamadım şu forumdan hergün yanıtla yanıtla kazananamak moral bozuyor nasıl iş anlamadım hergün soru çıktığı anda cevaplıyorum yok yok yokdaha bende kazanamadım sanırım kazanamayacagımda umudumu kaybettım ben acıkcası
birben kazanamadım şu forumdan hergün yanıtla yanıtla kazananamak moral bozuyor nasıl iş anlamadım hergün soru çıktığı anda cevaplıyorum yok yok yok
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbirben kazanamadım şu forumdan hergün yanıtla yanıtla kazananamak moral bozuyor nasıl iş anlamadım hergün soru çıktığı anda cevaplıyorum yok yok yokdaha bende kazanamadım sanırım kazanamayacagımda umudumu kaybettım ben acıkcasıNursen valla bende elimden geleni yapıyorum biliosun.. E.t. cevabı haric su anda kadar tutturdum sanırım..
Valla bende çokkk ama çoooooooook istiyorum ama olmuyor bu arada dizaem tahminlerini neye göre yapıyorsun merak ettim. bana da bilgi verir misin
The lord of the rings.. Bende şaşırdım işin açığı..